ARC Audio X2 650.1-1

ARC Audio

ARC Audio on Yhdysvaltalainen auton kaiuttimia ja signaalin hallintaan liittyvien laitteiden valmistaja. Sen selkärankana toimii johtavia auton ja moottoripyörien audioparannuksia suunnittelevia ja toteuttavia insinöörejä, jotka ovat tietojen ja taitojen avulla suunnitelleet monipuolisen ja korkealaatuisen laitteiston. Heidän suunnittelu pöydältä on lähtenyt useita uusia innovaatioita niin 32kanavaiseen dsp-järjestelmään kuin valtavirrasta poikkeavia huippuluokan kauittimia ja subwoofereita. Valmistaudu yksinkertaisesti siihen, että ARC Audio saavuttaa sydämesi musiikin kautta uusilla tavoilla, joita et ole koskaan kokenut.

ARC Audio RS

Kaiuttimet


RS -sarjan kaiuttimet tarjoavat suorituskykyä, joka tuo esiin musiikkisi yksityiskohdat ja vivahteet.
Kun ne on integroitu järjestelmääsi, soittimet kuulostavat realistisemmilta, äänet luonnollisemmilta ja musiikin pelkkä dynamiikka vakuuttaa ja ihastuttaa sinua samanaikaisesti.
RS -sarja on suunniteltu nykypäivän aktiivisille DSP-pohjaisille järjestelmille.
ARC Audio 10d2-1

Subwoofer


Eräs johtavista autokaiutin- ja subwoofer-akustiikkainsinööreistä Yhdysvalloissa on suunnitellut ja kehittänyt ARC-sarjan, jossa tiivistyy huippuluokkainen ja monipuolinen suorituskyky.
Optimoitu suorituskyvyn ja äänenlaadun tasapaino tarjoaa ARC subwoofer-sarjan, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia molempien maailmojen parhaista puolista niin äänenlaadun ja dynaamisen basson suhteen.
ARC Audio moto 720-1

Moottoripyörät


ARC Audio on myös yksi johtavista moottoripyöriin tarjoavista laitteiden valmistajista.
ARC Audiolta löytyy moottoripyöriin valmiit plug-and-play sarjat ja kaikki laitteet on myös ostettavissa erikseen. Tuotteista löytyy niin kaiuttimet, vahvistimet, DSP:t, asennustarvikkeet, soviterenkaat kuin valmiit kaapelointi paketit. Eli jos kaupasta ei löydy sitä mitä tarvitset niin ota yhteyttä.
ARC Audio 1000.4-3

DSP & vahvistin


ARC Audio on nousut myös yhdeksi johtavista vahvistimien ja DSP-laitteiden valmistajaksi, joiden äänentoisto ja käsittely on todella tarkka, luonnollinen ja monipuolinen.
Laitteiston pystyy kasaamaan juuri siten kuin haluaa, joten ARC Audio tarjoaa kaikille ja kaiken tasoisille hyvän kumpanuuden oli päivitys tarve sitten kauppakassin pikkupäivitys tai high-end kilpailuauto tai moottoripyörä