Unity U3 pair

Unity speakers (Better solutions)

Unity-sarja on suunniteltu edullisemman luokan kaiutin elementeiksi kuitenkaan äänenlaadusta tinkimättä. Kaiuttimien materiaalit on huolella valittuja ja näin on pystytty valmistamaan kuluttajaystävällisellä hinnalla huippuluokan kaiuttimia. Unity-sarja on suunniteltu siten että siitä on mahdollisuus kasata auton asennuspaikkojen mukaan joko 2-tie tai 3-tie järjestelmä.
Unity U1Pro Front

Diskantit


Hybrid Audio Unity sarjasta löytyy 2 erilaista diskanttia. U1SE on suunniteltu upotettavaksi asennuspintaan ja U1 on suunniteltu käytettäväksi joko auton alkuperäisen diskantin paikalla tai pinta-asennuksena mukana tulevalla asennuskauluksella
Unity U2

Keskiäänet/Laajakaistat


Laajakaistoina tai keskiääninä löytyy Unity U2(2.7") tai U3(3.7") molempia voidaan käyttää keskialuelta aina korkeimmille taajuksille saakka.
Tämän vuoksi näillä on mahdollista korvata myös auton alkuperäinen diskantti ja näin saada helpommin toteutettava stereokuva
Unity U6

Midbassot


Sarjasta löytyy myös joko 6.5" tai 6x9" midbasso. Molemmat on saatavilla sekä perinteisenä tai asennusta helpottavalla matalalla rakenteella.
Vahva ferriitti magneetin vuoksi on saatu laajalla toistoalueella toimiva midbasso joka tuo lisää matalia diskantin tai laajakaista alapuolelle.