ARC Audio LR1-kaukosäädin
2.10.2021
ARC Audio RS 3.0-keskiääni/laajakaista
2.10.2021

ARC Audio PSC Controller-DSP-kaukosäädin/käyttölaite

360,00 

ARC Audio PSC-kaukosäädin on suunniteltu käytettäväksi uusien ARC Audio DSP-laitteiden kanssa. Mukana tulevalla asennuskauluksella sen asentaminen on tehty todella vaivattomaksi, joten sen asentaminen on mahdollista joko pinta-asennuksena tai upotettuna auton sisustaan turvallisesti.

ARC Audio PSC-kaukosäätimellä on mahdollista äänenvoimakkuuden lisäksi säätää lukuisia muitakin asetuksia. Perussäädöistä löytyy perinteiset vasen-oikea ja eteen-taakse säädöt. Keskiäänen ja subwoofer tasonsäätö. Hyllykorjaukset low-mid-high alueille. Ja tietenkin muistipaikan vaihtaminen.

Edistyneimmille käyttäjille on paljon muitakin säätöjä. Equalisointi. Jakosuotimien sääminen(Tyyppi, taajuus ja jyrkkyys), jokaiselle kanavalle erikseen tai jos linkitettynä parien viiveidenkorjaus, vaiheen kääntö 0/180° ja tasonsäätö. Eli tällä kaukosäätimellä pystyt tekemään todella paljon hienosäätöjä soundiin ilman että yhdistät tietokonetta DSP-laitteeseesi.

Lisäksi käyttömukavuuden helpottamiseksi kaukosäätimen kätisyys on mahdollista vaihtaa. Asennuksen helpottamiseksi kytkentäkaapelin suunnan voi laittaa joko suoraan taaksepäin tai näytön puoleiselle sivulle

Ja jotta kaukosäätimesi sopisi auton sisustaan on näytön ja näppäinten värit ja kirkkaus mahdollista mukauttaa halutunlaiseksi

Yhteensopiva ARC Audio PS8, PS8-Pro, IPS8.8 tai PS8-50 laitteiden kanssa

Vain 2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kaukosäätimen mitat:
-leveys 84mm
-korkeus 44mm
-syvyys ilman nuppia 22mm
-nupin kanssa 33mm

Asennuskauluksen kanssa:
-korkeus 54mm
-Leveys 97mm

Upotuksen mitat:
-leveys 88mm
-korkeus 47.5mm
-syvyys n.21mm(kiristys pelti voi muuttaa syvyyttä)

Paketin sisältö
-ARC Audio PSC-Kaukosäädin
-asennuskaulus
-n. 6metrinen kaapeli