Pioneer AVIC-Z930DAB
    10.1.2023
    Pioneer SPH-EVO93DAB-UNI
    10.1.2023

    Pioneer AKTIIVISUBWOOFER 100/200W

    599,00 

    Pioneer 100/200W aktiivisubwoofer.

    Varasto loppu

    Tuotetunnus (SKU): TS-WX70DA Osasto:

    Pioneer TS-WX70DAA on jykevä aktiivisubwoofer joka on rakenteeltaan hyvin poikkeuksellinen.

    Kotelotyyppinä on harvinaisempi ”Back Loaded Horn” kotelo jonka ansiosta saadaan huomattavasti normaalia parempi herkkyys ja laajempi toistoalue pienistä elementeistä. Kotelon sisällä on kaksi kappaletta 6.5″ bassoelementtejä. Kaikki ääni tulee ulos kotelon toisessa päädyssä olevasta aukosta. Rakenteella on saatu hyvän herkkyyden ja toistoalueen lisäksi myös erittäin matala muoto.

    Tämän basson voit asentaa tavaratilan pohjalle ja aivan huoletta käyttää tavaratilaa myös tavaroiden kuljetukseen. Kotelon päälle voi laittaa niin kauppakassit kuin matkatavaratkin, sen päällä ja pitkillä sivuilla ei ole mitään mitä täytyisi erityisemmin varoa. Kunhan vain toisessä päässä olevat aukot pystyvät hengittämään ilmaa ulos, basso kuuluu ja toimii vaikka kontti olisi täynnä tavaraa.

    Kaukosäätöyksikössä on tasonsäätö, alipäästösuotimen jakotaajuuden säätö, vaiheenkääntö ja toimintatilan valitsin.

    Tasonsäädöllä voit säätää helposti äänitteen ja ajomelun mukaan basson tason mieleiseksi. Jakotaajuuden säätö ja vaiheenkääntö voidaan tehdä reaaliajassa kuuntelupaikalla eikä laitteen säätimiä penkin alla tai tavaratilassa pyörittelemällä. Näin saat helposti säädöt kohdalleen. Toimintatilan valitsimella saat toiston mieleiseksi napin painalluksella fiiliksen mukaan.

    DEEP-toimintatilassa taajuusvaste on mahdollisimman tasainen matalimpiin taajuuksiin saakka. Tämä on ns. Hifi-tila jota käytettäessä toisto on mahdollisimman luonnollisen kuuloinen kaikilla äänitteillä.

    DYNAMIC-toimintatilassa aivan matalimmat äänet leikataan pois ja jäljelle jäävä bassoalue tulee paljon voimakkaammin ja paremmalla potkulla. Jos tykkäät kuunnella konemusiikkia mahdollisimman lujaa ja haluat että basso potkii, tämä on oikea valinta. Matalimpien äänien leikkauksella rajoitetaan elementin liikerataa ja sillä mahdollistetaan se että ylemmät bassotaajuudet saadaan toistettua lujempaa.

     

    Ominaisuudet:

    Aktiivisubwoofer
    2 kpl 6.5″” bassoelementti
    sisäänrakennettu vahvistin
    vahvistimen teho 100 W RMS, 200 W Peak
    alipäästösuodin: 50-125 Hz
    Vaiheenkääntö: 0/180°
    RCA- ja kaiutintasoinen sisääntulo
    kaiutintasoinen sisääntulo autostartilla
    toistoalue DEEP-tilassa: 20-250 Hz
    toistoalue DYNAMIC-tilassa: 40-250 Hz
    mukana kaukosäätöyksikkö 5 metrin kaapelilla
    mukana virta- ja maakaapeli sekä sulakepesä ( kaapelin pituus 5 metriä )
    mitat: 850 x 97 x 373 mm
    paino: 10.4 kg