Pioneer AVIC-Z630BT
    10.1.2023
    Pioneer AVH-Z5200DAB
    10.1.2023

    Pioneer AVH-Z7200DAB

    899,00 

    Pioneer 1-Din-multimediasoitin

    Vain 2 varastossa

    Tuotetunnus (SKU): AVH-Z7200DAB Osasto:

    AVH-Z7200DAB vaihtaa 1-DIN-normista 7 tuuman täydelliseen autoviihteeseen sekunneissa. Kun suuri kosketusnäyttö taitetaan auki, tähän multimediasoittimeen voidaan liittää yhteensopiva iPhone- tai Android-puhelin yhdellä USB-kaapelilla. Tämä mahdollistaa Apple CarPlay-, Android Auto-, WebLink- ja Waze-sovellusten (Apple CarPlay- tai Android Auto -toiminnon kautta) ohjaamisen kojelaudalta helposti ja turvallisesti. Järjestelmä toistaa DAB/DAB+-digilähetykset sekä audio/video-sisältöä CD- ja DVD-levyiltä sekä USB-laitteista.

    Lisäksi tässä AV-soittimessa on Bluetooth, jonka avulla voit suoratoistaa musiikkiasi tai soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita langattomasti.

    Paranna musiikkiasi huippulaatuisilla äänitoiminnoilla: 13-kaistainen graafinen taajuuskorjain, automaattinen taajuuskorjain ja Time Alignment -toiminto mahdollistavat ääniasetusten säätämisen omien mieltymystesi mukaan.

    Apple CarPlay -yhteys: langallinen
    Android auto -yhteys: langallinen

    AVH-Z7200DAB- soittimessa on myös liitäntä peruutuskameralle.

     

    1-Din-multimediasoitin 7,0″ moottoroidulla esiinkääntyvällä 24-bittisellä Clear Type-värikosketusnäytöllä. Helppo älypuhelinliitettävyys USB-kaapelilla, Apple CarPlay, Android Auto, FM/DAB-radio, Spotify,Weblink & Bluetooth. 13-kaistainen graafinen taajuuskorjain & DSP, aikaviivekorjaus, peruutuskameraliitäntä, lisävarusteena AVIC-F260-2.

    Apple CarPlay -yhteys: langallinen
    Android auto -yhteys: langallinen