ZAPCO on omistettu äänen uskottavuuden tavoittelulle. Päätavoitteemme on suunnitella ja valmistaa vertaansa vailla olevia äänituotteita, tarjota näille tuotteille vertaansa vailla olevaa tukea ja palvelua sekä harjoittaa liiketoimintaa tavalla, joka parantaa kaikkien osapuolten elämänlaatua.

Mikään ei korvaa kokemusta; se on yksinkertainen tosiasia elämässä. Toinen yksinkertainen tosiasia on, että ZAPCO on jo yli neljäkymmentäkaksi vuotta ollut johtava autoteollisuuden laatustandardien määrittäjä. Näiden vuosien kokemus on johtanut perusteelliseen ymmärrykseen autoäänen ainutlaatuisista haasteista. ZAPCO: n jatkuva pyrkimys äänen puhtauteen tuottaa jatkuvasti mielikuvituksellisia malleja, joissa hyödynnetään innovatiivisimpia tekniikoita. Tuloksena olevat tuotteet asettavat kriteerit, joiden perusteella kaikki muut alan toimijat arvioidaan.

Zapcossa olemme tehneet samaa kuin 40 vuoden ajan ja etsineet jatkuvasti innovatiivisia tapoja tuoda parempaa ääntä autoympäristöön. Miksi teemme sen? Koska mikään muu ei voi tarttua sieluun ja saada kyyneleet silmiin kuin musiikki. Musiikki voi saada sinut napauttamaan jalkojasi ja tanssimaan ilosta. Kaikista taiteista musiikilla on voimakkain ja välittömin vaikutus kehoon ja mieleen. Musiikin toistaminen kaikessa loistossaan, sen hienovaraisuus ja sen yksityiskohdat ansaitsevat parhaamme.
We do it Because Sound Matters.
Style N' Sound on ZAPCO-merkin virallinen maahantuoja.
Siirry kauppaan alla olevasta painikkeesta tai kysy lisää.